Koronapassi käyttöön yli 20 henkilön ryhmiltä 7.12.2021 (Päivitetty)

Koronapassi käyttöön yli 20 henkilön ryhmiltä 7.12.2021

Alla koronaohjeistus ajalle 7.12-31.12.2021

  1. Kempelehallilla asioivilta yli 16-vuotiailta,  yli 20 henkilön ryhmiltä tarkistetaan voimassa oleva koronapassi ja kuvallinen henkilöllisyystodistus. Passi on esitettävä kassalla ennen pukuhuoneisiin/harrastustiloihin/katsomoihin menemistä. Hallia käyttävät seurat ja yritykset huolehtivat passien tarkistuksista itse (pelit, treenit)
  2. Vuorot joilla henkilömäärä alle 20 henkilöä passeja ei tarkisteta. Lajit esim. Sulkapallo, lentopallo.
  3. Asiakkaiden pyrittävä pitämään 2 metrin turvavälit, mikäli se on mahdollista
  4. Asiakkaita suositellaan pesemään käsiään ja käyttämään käsidesiä. Tähän tarjotaan mahdollisuus hallin sisäänkäynnillä ja WC-tiloissa
  5. Käyttäjät saavat käyttää vain heille määriteltyjä pukuhuoneita ja kulkureittejä, lisätietoa kassalta
  6. Kempelehallin yleisissä tiloissa, käytävillä ym. asioivilta ja oleskelevilla yli 12-vuotiailla suositellaan maskin käyttöä (ei urheilusuorituksien aikana)
  7. Kuntosalin käyttäjät voivat edelleen kulkea alaoven kautta. Kävijämäärää valvotaan kulunvalvonnan kautta. 

Koronapassin käyttöönotolla ja valvonnalla pyrimme ehkäisemään lähikontaktin aiheuttamaa tartunnan riskiä, sekä välttämään AVI:n määräämän vaihtoehdon rajoittaa asiakasmäärää, porrastaa kävijöiden osallistumista ja/tai tehdä tilaan ja asiakaspaikkojen sijoitteluun liittyviä järjestelyjä ja käyttöönottoa, jotka koemme asiakkaidemme harrastustoimintaa enemmän rajoittavaksi. Pukuhuone- ja etäisyysjärjestelyillä pyrimme välttämään ryhmien sekoittumista.

Pahoittelemme tästä asiakkaille koituvaa harmia.