Korona-ohjeistus 3.2.2022-

Kempelehallin suunnitelma koronatartunnan riskin ehkäisemiseksi

Asiakkaiden tulee huolehtia hygieniaohjeistuksesta eli pesemään käsiään ja käyttämään käsidesiä tarpeeksi usein. Asiakkailla on mahdollisuus käsien pesuun ja desinfiointiin hallin kahvila, wc- ja pukuhuonetiloissa. Kuntosalilta löytyy omat desifiointivälineet!

Asiakkaiden on pyrittävä pitämään yleisissä tiloissa kahden metrin turvavälit.

Yleisissä tiloissa suositellaan asiakkaiden käytettävän hengitysmaskeja mikäli terveydelliset syyt eivät sitä estä

Sairaana ja oireisena ei halliin! 

Hallissa ohjeistus jää- ja palloiluhallin (kulku parven kautta) käyttäjille. Kuntosaliasiakkaiden kulku alaovesta

Niistämistä, yskimistä, aivastamista kentillä on vältettävä. Sylkeminen kentällä ja vaihtoaitiossa on kokonaan kielletty!!!! Jos joudut yskimään tai aivastamaan, yski / aivasta hihaasi tai paitasi sisään.