Tietoa

Markkinoiden paras Golf simulaattori Kempelehallissa!

”Simulaattoripelaaminen on uskomattoman hauskaa!” ”Draivaa yli kaksisataa metriä suoraan väylälle, kun ystäväsi lyö usean puun kautta suoraan vesiesteeseen, kunnon molskauksen kera!! Toinen lyöntisi laskeutuu suoraan viheriölle, sillä välin kun ystäväsi tutustuu greenibunkkereihin. Puttilinjan neuvot takaavat sinulle helpon birdien. Olet yhden alle ihannetuloksen, ja ei muuta kuin seuraavalle väylälle.”

Sports-Coach GPS Golf Simulaattori on tämän hetken kehittynein kaupalliseen käyttöön tehty golfsimulaattori / -analysaattori. Kun haluat nauttia pelaamisesta, saada palautetta swingistäsi ja kehittyä on Sports-Coach valintasi. Uusin ohjelmisto sisältää mm. markkinoiden täydellisimmän mailafitting- ja lähipeliklinikan.

Harjoittelu

Virtuaalinen harjoittelu on ideaalista ja hyödyllistä, olipa sitten kyse 300-metrisistä draiveista, pitkistä lyönneistä raudoilla, lähestymislyönneistä tai bunkkeriharjoituksista. Säännöllisellä harjoituksella lyöntisi virheet ovat korjattavissa, jonka jälkeen voit siirtyä virtuaaliviheriölle puttia harjoittelemaan.

Miksi et hyödyntäisi kehittyneintä teknologiaa ja ohjelmistoa tehostamaan golfharjoituksiasi talvikaudella? Järjestelmässä on vakiona lasertulostin, jolla voit tulostaa kaiken datan lyönneistäsi myöhempää tarkastelua varten.

Pelaaminen

Lentäessäsi pallon kanssa, koet kuinka hauskaa ja jännittävää virtuaalipeli voi olla. Samalla näet pallon lentoradan, laskeutumisen ja rullaukset aina pallon pysähtymiseen saakka. Voit vaihtaa kamerakulmia halusi mukaan.

Voit laittaa järjestelmän piirtämään graafisesti pallon lentoradan. Mistäköhän power fadesi johtuu vai olisiko se jo slaissi? luonnollisesti voit tulostaa analyysit lyönneistäsi tai täydellisen datan pelaamasi kierroksen greeniosumista, puteista jne. Analysoi mistä hyvän scoren tekeminen kiikastaa?

Lyöntisi tiedot ja analyysi tulevat näytölle jokaisen lyönnin jälkeen Lyöntisi tiedot ja analyysi tulevat näytölle jokaisen lyönnin jälkeen asetetuksi 5-30 sek. ajaksi. Pallon nopeus, lyönnin pituus, kantomatka, rullaukset, pallon laskeutumispaikka, lyönnin kulma, mailanpään nopeus, lavan kulma ja paljon hyödyllistä tietoa kehittyäksesi. Myös lyöntivuorossa seuraavan tiedot (etäisyys lipulle ja ehdotettu maila) näkyvät näytössä.

GPS Golf Simulaattorissa on kaksi tapaa putata; puttisimulaattori tai automaattiputtaus. Puttisimulaattori on maailman täsmällisin. Se antaa uskomattoman tarkan ja realistisen esityksen putista, mitaten pallon suunnan alle asteen tarkkuudella ja pallon nopeuden alle 1/100mph tarkkuudella. Jokainen erillinen putti on siis mitattu erittäin tarkasti 3D-greenillä. Automaattiputtaus on ideaalinen pelin nopeuttamiseksi ja hauska vaihtoehto puttisimulaattorin rinnalle.

Uusi High Speed -kamerateknologia ja täydellinen pallonseuranta.

Käyttämällä uusinta High Speed -kamerateknologiaa pystymme tarjoamaan lähes jokaisen markkinoilla olevan simulaattorin piirteet ja toiminnot sekä täyttämään asiakkaittemme kaikki vaatimukset yhdessä paketissa; GPS Golf Simulaattorissa. Kun kotikenttäsi on suljettu talveksi, miksi et pelaisi sitä virtuaalisesti sisätiloissa?

Ultimate Golf Studio tuo opetuksen, talviharjoittelun, mailafittauksen ja monet muut asiat aivan uudelle tasolle. Tätä et usko todeksi ennenkuin kokeilet.

Golf simulaattori avoinna

MA-PE 10:00-23:00
LA-SU 8:00-22:00

Ajanvaraus

Hinnasto

Simulaattori
30,00 € / 1 lippu / tunti
250,00 € / 10 lippua

Academy
60,00 € / 2 lippua / tunti.

Maksaminen
Kassalla voit maksaa käteisellä tai pankkikortilla joko kertamaksuna tai lunastaa 10 kpl:n lippuvihkon. Yksi pelilippu oikeuttaa yhden tunnin pelaamiseen simulaattorissa. Kaksi lippua / tunti kun Academy on käytössä. Pelaajien määrällä ei ole merkitystä hintaan.